Bedrijfsevenement, opening, bruiloft, feest...

Organiseert u een bedrijfsevenement, opening, bruiloft of heeft u gewoon iets te vieren? Met True Barista zorgt u voor een heerlijk en bijzonder ontvangst van uw gasten. Wij verwennen uw gasten niet alleen met de lekkerste koffie en mooie latte-art, wij zorgen ook voor een ware beleving in een ontspannen sfeer. Samen met u kijken we graag naar onze vele mogelijkheden. Er is altijd wel een optie die bij u en uw locatie past. Huur True Barista in en trakteer uzelf en uw gasten op een onvergetelijke koffiebeleving.

Bekijk onze mogelijkheden:

Mobiele espressobar klein

Onze kleine koffiebar is geschikt voor elke locatie en voorzien van alle professionele apparatuur. Onze Barista verwent uw gasten met een heerlijk warm welkom.

Mobiele espressobar groot

Met onze grote koffiebar voorzien van alle professionele apparatuur maakt u uw feest compleet. Laat uw gasten genieten van de lekkerste koffiespecialiteiten.

CoffeeBike

Onze unieke koffie bakfiets voorzien van alle professionele apparatuur is een echte sfeermaker op uw feest. Onze Barista bereidt de lekkerste koffie en latte-art.

VW Coffee Foodtruck

Onze klassieke VW koffie bus voorzien van alle professionele apparatuur is op uw feest een echte eyecatcher! Trakteer uw gasten op heerlijke koffie en mooie latte-art. 

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.