Barista inhuren voor uw promotie actie of event.

We bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Onze Coffeebike en Coffee Foodtruck worden veel ingezet bij promotie-acties. Ze zijn opvallend en trekken veel bekijks waardoor u zeker de aandacht van passerend publiek trekt. Onze Coffeebike is uniek maar ook erg praktisch. Deze fiets is namelijk niet afhankelijk van stroom waardoor we makkelijk van locatie naar locatie kunnen verplaatsen. Ideaal om met een promotie team op stap te gaan! Onze klassiek Volkswagen Coffee Foodtruck is een echte eyecatcher. Deze kan op netstroom 220v of op een aggregaat functioneren. Natuurlijk hoort branding ook tot de mogelijkheid. Onze professionele en enthousiaste Barista's brengen uw bedrijf of product onder de aandacht met het uitdelen van heerlijke koffie.

Bekijk onze mogelijkheden:

espressobus

CoffeeBike

Onze unieke koffie bakfiets wordt veel ingezet voor promotie, uitdeel of flyer-acties. Onze CoffeeBike is niet afhankelijk van stroom en kan zelfs tijdens de promotie-actie verplaatsen van locatie naar locatie. natuurlijk hoort branding ook tot de mogelijkheid.

Coffee Foodtruck

Onze Vintage Volkswagen T2a Coffee Foodtruck is een echte eyecatcher en wordt regelmatig ingezet voor promotie, uitdeel en flyer-acties. Geen stroom aanwezig? Onze koffie bus kan op locatie door middel van een aggregaat functioneren.

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.