BARISTA INHUREN VOOR UW PROMOTIE ACTIE OF EVENT.

We bieden verschillende mogelijkheden om uw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. Onze Coffeebike en Coffee Foodtruck worden veel ingezet bij promotie events. Ze zijn opvallend en trekken veel bekijks waardoor u zeker de aandacht van passerend publiek trekt. Onze Coffeebike is uniek maar ook erg praktisch. Deze fiets is namelijk niet afhankelijk van stroom waardoor we makkelijk van locatie naar locatie kunnen verplaatsen. Ideaal om met een promotie team op stap te gaan! Onze klassieke Volkswagen Coffee Foodtruck is een echte eyecatcher. Deze kan op netstroom 220v of optioneel volledig zelfstandig functioneren. Natuurlijk behoort branding ook tot de mogelijkheden. Onze professionele en enthousiaste Barista's brengen uw bedrijf of product onder de aandacht met het uitdelen van heerlijke koffie.

BEKIJK ONZE MOGELIJKHEDEN:

koffie-bakfiets-promotie-event

KOFFIE BAKFIETS

Onze unieke koffie bakfiets wordt veel ingezet voor promotie, uitdeel of flyer-acties. Onze CoffeeBike is niet afhankelijk van stroom en kan zelfs tijdens de promotie-actie verplaatsen van locatie naar locatie. natuurlijk hoort branding ook tot de mogelijkheid.

koffie-foodtruck-promotie-event

KOFFIE FOODTRUCK

Onze Vintage Volkswagen T2a Coffee Foodtruck is een echte eyecatcher en wordt regelmatig ingezet voor promotie, uitdeel en flyer-acties. Geen stroom aanwezig? Onze koffie foodtruck kan ook zo aangepast worden zodat deze ook zonder stroom kan functioneren. Ideaal voor promo events!

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.