Barista inhuren op uw beurs of congres.

Staat u binnenkort met uw bedrijf op een beurs of congres? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk het is om de aandacht te trekken van uw beurs bezoekers. Een eigen Barista op uw stand is een prachtige manier om uzelf op een beurs te onderscheiden van andere stands. Een professionele Barista zorgt niet alleen voor de lekkerste koffie en thee maar ook voor een gastvrij ontvangst van uw klanten. Onze Barista en tevens goede gastheer of gastvrouw zorgt voor een ontspannen sfeer op uw stand waardoor er meer geïnteresseerden uw stand zullen bezoeken en u op een laagdrempelige manier in contact komt met uw nieuwe en bestaande relaties. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om er een geslaagde beurs van te maken. Het is ook mogelijk om alleen een Barista met espressomachine in te huren. Wij kunnen onze espressomachines en apparatuur in een door u ontworpen stand inbouwen.

Bekijk onze mogelijkheden:

Mobiele espressobars

Onze mobiele espressobars zijn zeer geschikt voor elke beursstand en voorzien van alle professionele apparatuur. Onze Barista ontvangt uw gasten met een warm welkom.

CoffeeBike

Onze unieke koffie bakfiets is voorzien van alle professionele apparatuur. Maak een bijzondere indruk op uw gasten met heerlijke koffie van onze ervaren Barista.

Vintage Coffee Trailer

Grote stand? Onze Vintage Coffee Trailer, voorzien van alle professionele apparatuur is een echte eyecatcher met de heerlijkste koffiespecialiteiten.

VW Coffee Foodtruck

Grote stand? Onze klassieke VW koffie bus, voorzien van alle professionele apparatuur is een echte eyecatcher met de heerlijkste koffiespecialiteiten.

Barista inzetten tijdens uw promotie event.

Organiseert u binnenkort een promotie event, uitdeel of flyer-actie? True Barista helpt u graag bij het onder de aandacht brengen van uw bedrijf of product. Voor een gratis goede koffie maken mensen graag even tijd. Onder het genot van een heerlijke koffie, vers bereid door onze Barista kunt u op een informele wijze uw bedrijf of product promoten. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om er een geslaagd promotie event van te maken.

Wilt u meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.