Een echte Barista inhuren op uw beurs, congres, feest of evenement?

Dat kan! True Barista is gespecialiseerd in het verzorgen van koffiecatering op elke gewenste locatie. Met een warm welkom worden uw gasten ontvangen en verwend met onze mooie en heerlijke biologische koffie -en theespecialiteiten.
Maak een onvergetelijke indruk met een echte professionele Barista op uw beursstand, bedrijf, feest, bruiloft of evenement!

Een echte Barista huren voor uw beurs, congres of promotie event

Huur een Barista in op uw beursstand, congres of promotie event en maak een speciale indruk op uw nieuwe en bestaande klanten. Onze Barista zorgt voor een warm ontvangst van uw gasten.

Echte Barista's

True Barista bestaat uit SCA* gecertificeerd Professional Barista's met veel kennis en liefde voor koffie. Wij werken met vers gebrande biologische koffie van hoge kwaliteit, rechtstreeks van onze brander. Natuurlijk serveren we alle cappuccino's met een mooie latte-art!

  • Spontane en professionele Barista's!

  • Vers gebrande koffiebonen!

  • Zoveel mogelijk biologisch!

*Speciality Coffee Association

Een echte Barista huren voor uw (bedrijfs)feest of bruiloft

Heeft u een bedrijfsfeest, bruiloft, opening of gewoon iets te vieren? Daar hoort natuurlijk goede koffie bij. Huur een Barista in en verwen uw gasten met de heerlijkste koffiespecialiteiten.

Een echte Koffie Foodtruck huren voor uw Festival of evenement

Organiseert u een festival of evenement en wilt u dat er echt goede koffie geschonken wordt? Met onze VW Coffee Foodtruck en professionele Barista's bereiden wij de lekkerste koffie.

 
neem gerust....jpg

Een greep uit ons klantenbestand: